Bodrum Gastronomi Günleri Başlıyor: ilk tema Sakatat!

Bodrum Gastronomi Günleri Başlıyor: ilk tema Sakatat!

Sakatat - 50 x 70 - final

Etkinlik kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesinden Uzm. Dr. Halil Ertürk ile Sağlıklı Beslenme ve Sakatat söyleşisi, Benim  Sakatat kitabımın imza günü devamında ise lezzet dolu sakatat yemeklerinin tadımı olacak.

Ayrıca Bodrum ve Türkiye’nin önde gelen Sakatat uzmanı imza mekanların tadım standlarında, İşkembe çorbasından, Arnavut ciğerine, kokoreç burgerden, dana kuyruklu mantıya, kelle paçadan, yürek kavurmaya kadar birçok lezzeti tatmanız mümkün!

Herkesi 12 Aralık Cumartesi, içinizi ısıtacak bu lezzetleri tatmaya dahası gastronomi ve sakatat teması etrafında lezzet konuşmaya bekliyoruz.

not:Etkinlik ücretsizdir.

 Program:

Tarih: 12 Aralık 2015 Cumartesi

Saat: 12:00 – 17:00

Yer: Avenue Bodrum

 

12:30:13:30  Acıbadem Hastanesinden Uzm. Dr. Halil Ertürk ile Sağlıklı Beslenme ve Sakatat Söyleşisi 

14:00 Yemek Yazarı ve şef Pelin Dumanlı’nın Sakatat kitabı imza günü

14:30 – 16:30 Bodrum ve Türkiye’nin önde gelen sakatat uzmanı imza markaların standlarında Sakatat Yemekleri Tadımları

Tadım Standı Katılımcıları:

Migros, Hacıdan Sakatat, Eskiköy, Meat Burger, Foodrum, Eral Kokoreç, Güven Sakatat, Şütte, Erenler Sofrası, Royal Unlu Mamüller, Slow Food Bodrum Yaveş Gari

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s