Bodrum Gastronomi Günleri Başlıyor: ilk tema Sakatat!
Etkinlik kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesinden Uzm. Dr. Halil Ertürk ile Sağlıklı Beslenme ve Sakatat söyleşisi, Benim Sakatat kitabımın imza günü devamında ise lezzet dolu sakatat yemeklerinin tadımı olacak.
Ayrıca Bodrum ve Türkiye’nin önde gelen Sakatat uzmanı imza mekanların tadım standlarında, İşkembe çorbasından, Arnavut ciğerine, kokoreç burgerden, dana kuyruklu mantıya, kelle paçadan, yürek kavurmaya kadar birçok lezzeti tatmanız mümkün!
Herkesi 12 Aralık Cumartesi, içinizi ısıtacak bu lezzetleri tatmaya dahası gastronomi ve sakatat teması etrafında lezzet konuşmaya bekliyoruz.
not:Etkinlik ücretsizdir.
Program:
Tarih: 12 Aralık 2015 Cumartesi
Saat: 12:00 – 17:00
Yer: Avenue Bodrum
12:30:13:30 Acıbadem Hastanesinden Uzm. Dr. Halil Ertürk ile Sağlıklı Beslenme ve Sakatat Söyleşisi
14:00 Yemek Yazarı ve şef Pelin Dumanlı’nın Sakatat kitabı imza günü
14:30 – 16:30 Bodrum ve Türkiye’nin önde gelen sakatat uzmanı imza markaların standlarında Sakatat Yemekleri Tadımları
Migros, Hacıdan Sakatat, Eskiköy, Meat Burger, Foodrum, Eral Kokoreç, Güven Sakatat, Şütte, Erenler Sofrası, Royal Unlu Mamüller, Slow Food Bodrum Yaveş Gari