Bodrum’da Profesyonel Aşçılık Sertifika Programı

Bodrum’da İAÜ Rektörlük Onaylı Profesyonel Aşçılık Sertifika Programı

İstanbul Aydın Üniversitesi – Foodrum işbirliği ile gerçekleşecek eğitim programı Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’ndeki Handa Restoran’da yapılacaktır.

Eğitim Koordinatörü İAÜ Öğretim Görevlisi ve Eğitmen Şef Pelin Dumanlı

Dersler 21 Mart 2019 – 9 Mayıs 2019 tarihleri arasında, haftada 3 gün Perşembe-Cumartesi-Pazar günleri günde 8 saat süreyle yapılacaktır. Toplamda 180 saat eğitim verilecektir. Eğitim saatleri Perşembe 12:00 -20:00 –Cumartesi ve Pazar 09.00-17.00 arasında olacaktır.

Eğitim Ücreti 12.500 TL+KDV’dir.

Eğitim kontenjanı minimum 8 Maksimum 14 kişi ile sınırlıdır.

Eğitim sonunda başarılı olanlara İstanbul Aydın Üniversitesi’nden YÖK onaylı sertifika verilecektir.

cbdeaed7-54af-47c5-a330-dc47751e772aProgramın amacı temel seviyede mutfak bilgisi olan öğrenci adaylarını profesyonel hayata hazırlamaktır. Kurs boyunca öğrencilerimiz uygulamalı derslerle birlikte teorik dersler de görerek yalnızca tarif öğrenmekten ziyade, Türk ve Dünya Mutfaklarından tekniklerle, gıdayı hijyen ve sağlık normlarına göre lezzetli bir şekilde işlemeyi öğrenecekler; bu sayede, şef adayları, kendilerini sürekli geliştirmeye ve ilerlemeye açık olacaklardır. Dünya mutfaklarının yanı sıra, her ürünün Türk Mutfağındaki kullanımı da öğrencilerimize uygulamalı olarak gösterilecektir.

 

 

 

 

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s