Sakatatlar ve Türk Mutfağındaki Kullanım Alanları Semineri

Sakatatlar ve Türk Mutfağındaki Kullanım Alanları Semineri 4 Eylül 2014 tarihinde YESAM’daydı. Meraklı katılımcılarla, keyifli sohbetler yaptık. Seminer sonunda Izgara Koç Yumurtası, Paça Dolması, Dana Kuyruklu Erişte, Füme Dil yemeklerinin tadımını da yaptık.

10628236_10154590920975584_5300706639894676235_n 10526044_10154590921050584_203336403196440844_n

Yemek Sanatları Merkezi (YESAM), ARMAGGAN Nuruosmaniye binasının dördüncü katında yer alan adı üstünde tam bir yemek sanatları merkezi. Etkinlik takvimleri bir hayli dolu. Türk kültürü araştırmaları için özverili çalışmalar yapıyor, seminer programları düzenliyor ve çeşitli projelere öncülük ediyorlar. Ayrıca, YESAM’da üç adet konferans salonu, gösteri mutfağı ve dünya yemek kültürleri üzerine araştırmalar yapılabilecek bir de kütüphane bulunuyor. Kütüphane tüm gastronomi meraklılarına açık. Ayrıntılı bigli için; http://www.yemeksanatlari.org/tr

10689606_10154590920860584_3080093213883639025_n 10625053_10154590920920584_2738541098372362054_n

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s